Memorial weekend

Allmänt / Permalink / 0
Har haft en riktigt rolig helg i San Fransisco med Matilda. Ska bara berätta lite kort och sen får ni se själv med massa bilder! Vi åkte upp i fredags kväll, förade och hängde hos Valle (vår svenska kompis som bor där). Vi körde  utgång och hann med tre klubbar! 
Lördag morgon drog jag och Matilda ut med lite annat nice folk på en segelbåt, finns väl inte ett bättre sätt att spendera en solig lördag på? Bubbel, charkuterier  bjöds det på dessutom! 
Vid sju på kvällen drog vi till en hemmafest, det var ett hus med tre våningar och två takterrasser. Massa människor, dans och drinkar, vi blev kvar där tills 2 på natten!!!! Sju timmar på en och samma fest. Galet! 
Lördag morgon åt vi frulle i Sausalito. Ligger på andra sidan Golden Gate bron, kan inte fatta att jag inte varit för tidigare!? Så sjukt mysigt och fint! 
Denna båttur var bland det bästa jag gjort på länge! Vi hade ingen aning vad vi hade att vänta innan vi kom dit, vi visste verken hur många eller vilka som skulle vara där eller ens vad för sorts båt det var. Mitt råd till alla är, så länge man inte har en dålig magkänsla tycker jag att man alltid säga ja och testa på nya saker. Ibland blir det fel men oftast blir det bra i slutenden. Som denna gång, nya vänner och minnen för livet! 
Efter att ha fått i oss en mumsig frulle bar det av mot en ny hike.
Enligt skyltningen följde vi en led som skulle vara ca 5 miles. Perfekt tänkte vi och började traska. Väl framme efter en timme insåg vi att detta inte var en led som ledde oss tillbaka dit vi börjat utan bara en timme bort. Det var bara att vända och promenera ännu en timme tillbaka. Lite mer motion än vi tänk oss en dag som denna med +30'c och lätt slitna efter helgen.. Tur att vi är rutinerade hikare!


Till top