Brooklyn Bridge

Allmänt / Permalink / 1
 

Liten snabb uppdatering om dom senaste dagarna. På torsdag morgon överaskade vi Justitne med födelsedags fika och myste hos henne några timmar innan det var dags för jobb. Redan vid 4 kom min fina Elida äntligen hit och jag fick krama om henne på tågstationen i Westport vilket var helt underbart. Efter jobbet blev det födelsedags middag och drinkar på BarTaco vilket var supermysigt och kul!

Mina favotjejer samlade

Fredag var jobb hela dagen, hade playdate med Emelie och hennes barn. På kvällen köpte jag och Elida med oss pizza till stranden och satt där och kollade på solnedgången. 

Lördag åkte vi in till NY och mötte upp Camilla och Johan för lunch i solen, sedan blev det lite promenerande och fika i Bryant park innan jag och Elida tog oss ner till Brooklyn Bridge. Har varit här i mer än sex månader och fortfarande inte besökt bron så det var på tiden! Vädret var underbart så vi strosade runt på Manhattan tills klockan blev åtta och vi mötte upp Johan och Camilla för middag på en köttrestaurang för att äta en underbart god och super trevlig middag! Strax innan 11 tog vi tåget hem lagom trötta efter en hel dag på stan. Vi somnade båda två nästan direkt och vaknade upp 5 minuter innan vi skulle av i Westport.

Idag söndag tog vi en långpromenad efter frukost, när vi kom hem la oss och solade några timmar på balkongen innan vi tog bilen ner till stranden. Jag var i chock när jag såg alla människor i badkläder! Har aldrig sett så mycket människor där förut men nu kan jag tänka mig hur sommaren kommer bli. Vi låg på stranden några timmar innan vi åkte hem och gjorde oss iordning för middag.

 
Till top