Back in Westport

Allmänt / Permalink / 0

I fredags kväll landade jag i New York igen, flygresan gick bra, lite skakigt men jag lyckades ändå sova en hel del. Väl framme på JFK tog jag tåg till Penn Station som bara tog 20 min!?! Varför har jag aldrig hört om det innan? Snälla Justine kom och hämtade upp mig på stationen i Westport och vi åkte hem till henne, vi låg i hennes säng och pratade i flera timmar eftersom vi hade så mycket att uppdatera varandra med! 
Lördag morgon bestämde vi oss för att skippa brunchen och åkte istället till stranden för lite sol och bad. Kände verkligen då hur glad jag var över att vara tillbaka här, hade en superbra tid i Sverige och helt underbart att får vara nära alla nära och kära men det känns som jag gör helt rätt i att vara i USA just nu. 
Efter stranden gjorde vi oss iordning och åkte in till NYC och sunset party. Hade en jätterolig kväll med middag på Serafina och sen tillbaka till PHD. 


Här ser man lite mina nya nya blonda slingor ;)

Alltid så galet och roligit när jag är ute med Justine
 

Söndagen var vi väldigt "trötta" men vi kämpade oss i alla fall till stranden en stund annars spenderade vi mesta delen av dagen i sängen. Jag somnade kl 9 den kvällen haha..

Nu är jag tillbaka i verkligheten även om jag bara jobbar 5-7 idag haha. Alla barnen går i skolan så jag är ledig varje dag mellan 8 och 3, hur skönt som helst!! Idag började jag med att packa upp all min packning, har ju inte haft tid under helgen, sen blev det en löprunda och sedan lite shopping och lunch i Trumball Mall med Linnea och en ny tjej som heter Emilia. Ska bli så skönt att ha hela dagarna lediga nu när barnen är i skolan, ha tid att träna, hänga med kompisar och verkligen ta vara på min sista tid här! 77 dagar kvar tills jag flyttar till Kalifornien!!

Justine redo för stranden 
Vi ser nog piggare ut än vi var..
Till top