Thanksgiving & Black Friday

Allmänt / Permalink / 0
Igår var det Thanksgiving här i USA, det är något som jag verkligen sett fram emot att få uppleva! Jag jobbade  8-12, gäster och familj kom under hela dagen. Det var kul att träffa hela släkten, alla var så trevliga och intresserade av att höra saker om mig och Sverige :)
Precis som jag hört så serverades massa god mat! Jag blev förvånad över hur god turkyn var haha. 
 
 
Idag var det den så kallade Black Friday, USAs typ största rea dag! Jag jobbade lite på morgonen, inte så jobbigt eftersom barnen hade "electronic time" och därför bara ville leka med sina ipads.. 
 
Kl halv 1 tog jag och Emma tåget in till Grand Central (tar en timme). Där mötte vi en tjej som heter Matilda och gick sedan på stan hela dagen. Vi spenderade mer än en timme inne på VS, så sjukt mycket människor på stan, nästa för mycket, sjukt långa köer och man kunde knappt röra sig inne i butikerna.. Fick i alla fall med mig en hel del hem och det var jättekul att bara strosa runt på Manhattans gator utan att stressa.  Måste snar tillbaka dit! 
Riktigt bra början på denna helg måste jag säga!
Ska bli skönt att vara ledig nu i två dagar innan jobbveckan börjar igen! 
 
Efter många timmar på stan var vi väldigt trötta och hungriga men hittade i alla fall en jättebra asiatisk restautang som vi åt på. 
 
Till top