En helt underbar dag

Allmänt / Permalink / 1

Haft en helt underbar dag idag! Började med att jobba en timme på morgonen, släppte av Sebastian i skolan 8.25 för att sedan trampa gasen i botten för att hinna till Emmas och mitt favvo pass som började 8.30. Det var bara vi och en till så det blev i princip privat träning en timme. 

Efter trängen åkte vi hem till mig, gjorde smoothie till frulle och la oss på balkongen, linnea kom över och Emma gick hem för att jobba. Vid lunch kom Justine promenerande med tvillingarna och vi hängde ute på tomten, helt plötsligt dök Emma upp med Ethan och vi satt alla och snackade en stund på vår terrass. När Emma och Justine gått hem la jag och Linnea oss och solade någon timme till tills det blev dags för oss att jobba också. Helt otroligt varmt, vi låg båda och svettades i bikini och jag har redan fått massa färg!!

Justine med twinsen
Baby Ethan
Tha au pair maffia

Min babe Linnea, hon åker till Calli på fredag! Inte alls avis..

Efter som det var så fint väder var jag ute med Ava och Sebastian efter att jag lämnat Eleanor på sin gymnastik. Ava började med att ta ett dopp i sjön sen åkte jag och Seb ut med kajakerna. Kan inte fatta att han bara är fyra år men ändå klarar av att paddla helt själv?! Han är så mogen för sin ålder och så rolig att hänga med, det går inte att beskriva riktigt men han säger så mycket roligt när vi är ensamma och har så mycket tankar för sig.
Även fast klockan började bli mycket så ville vi bara stanna kvar ute så jag och Ava la oss i hängmattan och bara myste innan det var dags för att laga pizza till middag.

Katie och Steve skulle egentligen ut och äta middag men dom stannade hemma så jag behövde inte jobba men erbjud mig ändå att passa barnen så att dom kunde få en lugn kväll. Jag och Emma tog med dom ner i källaren och kollade långfilm vilket inte var så jobbigt ändå. När dom gått och lagt sig blev det te och lite tv i soffan för oss.Har verkligen haft en superdag, massa sol, träning, umgåtts med mina fina vänner och allt har bara rullat på! Nästan så att jag börjar vågar hoppas att sommaren är på väg, det vore så underbart!

Nästa fredag åker jag förresten till Montreal med min kompis Linnea, det är avslutningen på kursen vi tog för nån månad sen. Ska bli jättespännande och kul att se något nytt, en liten minisemester med massa skoj tror jag det blir.

Igår kväll åkte jag hem till Emma och badade i hennes hot tub, så skönt och kul att vi snart har en också! Dom har grävt upp halva tometen för att göra en grönsaksträdgård, hot tub och massa annat som jag inte riktigt har förstått.. Godnatt på er, imorgon blir det jobba en timme och sen gymmet igen!

Till top