Dag 41

Allmänt / Permalink / 1
 Igår (fredag) var en vanlig jobbdag men fick sluta lite tidigare. Jag var hemma med barnen, Ava var sjuk så hon låg i sängen hela dagen. Jag sa att om hon ville ha något så kunde hon ringa mig från en av de fasta telefonerna, hon utnyttjade det till fullo haha "jag är törstig" "jag är hungrig" mm haha. Under dagen spenderade vi en hel del tid i källaren och spelade deras nya Xbox, jättekul faktiskt. Sebastian ville spela något som heter Skylander, men han klarar inte riktig av det själv så det blir att han sitter i mitt knä och jag spelar, måste erkänna att jag blev helt fast haha.. När förädlarna kom hem satte upp en liten hinderbana mellan träden som dom fått i julklapp. Åkte sen och hämtad Emma på stationen som varit i NY i några dagar, vi tog det lugnt hos henne innan jag åkte hem till Clara, åt lite sushi och gick sen på bio. Hennes värdmamma sa "ni tar väl bilen??" vi svarade att vi tänkte gå, bara 15 min och det var ju inte ens särskilt kallt. Hon skakade på huvudet och ska svenskar asså... Haha amerikaner vill verkligen inte gå om det kan ta bilen, och vi som tycker det är skönt och trevligt men en kvällspromenad. Vi såg Natten på museet 3, rätt så underhållande faktiskt! Okej det var gårdagen.
Idag vaknade jag rätt så tidigt, var då "snäll" och sa att Katie och Steve kunde gå ut och springa så passade jag barnen, kanske inte så jätte jobbigt jobb, jag åt frukost och barnen tittade på sina Ipads haha. När dom kom tillbaka så sa Katie att jag borde ta sista chansen att pröva på att paddla lite kajak innan vintern (Längs vår tomt rinner en liten å som sedan leder ut i en liten sjö). Jag hade inget bättre för mig så körde lite paddling en stund. Helt underbart, sol och jättevackert! Tänkte egentligen åka till gymmet men eftersom det var sol så bestämde jag mig för att ta en löprunda istället, har inte sprungit på typ två veckor, bara varit på gymmet.
Så kär i det här vädret, tydligen väldigt ovanligt för den här tiden på året, hoppas det håller i sig :) Ikväll blir det troligen middag och mys hemma hos Emma. 
 Om ni har något förslag på vad jag ska skriva om eller några frågor om mitt liv här, kommentera :)
 
 
Till top