En helg i Connecticut

Allmänt / Permalink / 0

Måndag igen och jag vet att den här veckan kommer gå hur snabbt som helst, har fullspäckat schema för varenda dag nu när Julia kommer imorgon! Hela helgen har jag spenderat här i CT första gången haha?!, i fredags åt jag middag på Bartaco med Henna och två andra tjejer. Efter det blev det en sväng till SONO (South Norwalk). Ligger ca 15 min från oss och där finns några klubbar/barer som vi hängde på. Riktigt kul faktiskt, fattar inte varför det har tagit mig 10 månader att hitta dit?!

Love Bartaco! 

Med fina Henna! Tror nog jag kollade i fel kamera..

På lördag morgon blev det bakis bagel såklart sen vilade jag mest hela dagen innan jag skulle jobba vid 5 på kvällen. Katie och Steve skulle iväg på fest så jag tog hand om barnen. Kände mig helt färdig för sängen när jag lagt barnen vid 8 men ville ju inte spendera en lördag kväll hemma så vid 11 blev jag upphämtade av några kompisar och vi åkte till SONO igen!! Efter några drinkar och dans blev det efterfest i Fairfield.

På söndag morgon åkte Emma, Henna och jag till Ikea för lite svensk mat, sen blev det en två timmars hike i skogen. Tycker det är kul med våra kontraster, ena dagen tar vi hand om barn, nästa står man på en rooftop i NYC och dansar och nästa är man ute i skogen och går i timmar haha.. På kvällen hade jag myskväll delux med Emma. Vi gjorde räkröra med räkor vi köpt på Ikea, brieost och vindruvor, så mysigt!! När vi var ute och körde sen kände jag sån ångest att detta verkligen snart är slut!! Kan inte förstå att jag snart inte bor här längre, att inte vara 5 minuter bort från mina bästa vänner och allt som jag känner så bra?! Det är verkligen blandade känslor jag känner när jag tänker på att det bara är 7 veckor kvar här! Kommer verkligen sakna alla så mycket. Inte nog med det så hämtade jag också ut min avskedspresent till familjen igår..! 

Alltså att vi åker till Ikea för att äta köttbullar, köpa godis och kaviar...
Drömmen
 
Till top