Två stulna mobiler?!

Allmänt / Permalink / 1

Hejsan hejsan! Händelserikt dygn jag haft, på ett dygn har jag åkt till nyc, festat, förlorat två telefoner, köpt en ny och firat Katies födelsedag!! Om jag ska ta det från början så i tisdags kväll tog jag tåget in till New York vid 6 tiden. I bilen frågade jag Sebastian vem han ville ha en playdate med nästa gång, han svarade Emma!!(min kompis) Haha såå söt! Eftersom att jag är sjukt pank så fick det bli att ta tunnelbanan till hotellet, första gången jag åker tunnelbana själv i NYC men det gick hur lätt som helst! Varför gör vi inte alltid det?? Haha. Jag mötte Emma och Linnea på hotellet och vi började fixa oss inför kvällen. Vi började på PHDs rooftoop med några drinkar och lite mat. Sedan gick vi vidare till Avenue, första gången jag var där.

Vi drack och dansade och hade jättekul till dess att jag skulle kolla efter min mobil i min handväska. Båda min svenska Iphone 5S och min amerikanska Iphone 4 var borta!!! På en sekund var alla party känslor borta och jag blev så arg och ledsen. Sjukt mycket människor så hade ingen aning om vad jag skulle göra. Ringde båda flera gånger utan svar så jag förstod att jag inte skulle kunna få tillbaka dom och försökte släppa det och ha kul istället. Kvällen blev inte roligare och jag skulle inte få tillbaka mina telefoner för att jag satt och surade.. :/ Fick höra att dagen innan hade 8 Iphones bilvit stulna och en annan kompis berättade att alla hennes väner som varit på Avenue under veckan hade blivit av med sina!? Helt sjukt blir så irriterad och arg på sånt!
Strax innan 4 när Avenue var nästan tomt drog vi till 1oak som ligger bara runt hörnet. Stannade där en stund innan det blev pizza och sen taxi hem till hotellet. Somnade vid 5 och vaknade 8.30 av mig själv rätt pigg faktiskt haha?

Vi tog tåget hem till Connecticut och jag åkte direkt till mobilaffären för att försöka lösa mina mobil problem. Tänkte köpa en Iphone 6 men blev en vit Iphone 5 istället. Det får duga, så skönt att bara ha en mobil nu istället för 2! Började jobba vid 2 och mormor plus man och en annan familj kom över för att fira Katie som fyllde år idag! Det blev god middag och chokladtårta och vi hade jättetrevligt! På kvällen åkte jag hem till Emma för att hinna säga hejdå till hennes kompis Linnea som åker hem till Sverige imorgon:( 


Vi vile ta en bild med den fina utsikten på PHD..
Kul när man ber någon ta bild på en och det här är det bästa resultatet..


Jag och min fina Emma!
 
Min fina familj! Så glad att jag hamnat just här och i den här familjen!
När jag berättade för Seb om mobilerna så tyckte han att jag när jag fick veta vem
som tagit dom skulle vi "find them and fight them..." haha!
Till top