346 dagar i USA

Allmänt / Permalink / 0

Hej hej veckan har av någon konstig ovanlig anledning gått väldigt långsamt, vet inte varför kanske för att jag inte gjort något speciellt? Min förkylning har kommit tillbaka lite men nu mest med ont i halsen så det har inte blivit så mycket träning men dock en del promenader.

Igår var det de värsta vädret på flera månader, märkte redan på morgonen att det var mörkt och mulet, ingen sol överhuvudtaget. Regn hela dagen och marken är helt täkt med löv nu. Man kunde verkligen tro att hösten var här men sen vaknade jag idag och det var dock 20 grader! November om några dagar och sommar värme här så jag ska inte klaga på i alla fall.

Höll nästa på att glömma en sak här! Både idag och igår ägnade jag en del tid att pack mina grejer och flytta ut ur mitt rum för imorgon vid 10.30 ska jag hämta upp vår nya au pair som ska ta över efter mig!! Att jag redan varit här ett år och att en ny au pair är här imorgon för att ta över! Helt otroligt verkligen! Så från och med idag bor jag i källaren så att den nya tjejen kan få mitt rum, ingen fara det tycker jag! Rätt mysigt och skönt att ha ett eget stort fint badrum haha.
Här kommer lite bilder från veckan som gått.

 
Jag och Henna på hike i måndags
Play date hos grannarna i tisdags
När jag packade i onsdags, en hel del kläder jag jag samlat på mig det senaste året. Har lite smått panik över hur jag ska får med allt till Cali..! 
Alla här i USA dekorerar sina hus sjukt mycket nu inför halloween.
Liten sneak peek på min halloween outfit. Inte så svårt att gissa vad jag ska vara
Idag gjorde jag och barnen en välkoms affisch till den nya au pairen
Till top