Goda nyheter

Allmänt / Permalink / 0
Jag har goda nyheter för nu är det bestämt till 100% att jag kommer hem till Sverige på "semester" den 18 Augusti!!! Can't wait!!! Längtar så att jag håller på att spricka, dock verkar vädret inte vara något att räkna med, ska jag behöva ta med mig gummistövlar eller? Även om vädret suger så kommer det nog bli bra ändå! Saknar er alla där hemma så mycket så ska bli skönt att får krama om alla snart igen!
 
 
Det var den första nyheten den andra är att det nu är bestämt att jag ska flytta till en ny familj i Kalifornien den 14e november!! Såå himla taggad och lite nervös! En helt ny familj på en helt annan plats, min känsla av familjen är att dom är jättebra och att allt kommer bli helt underbart så vi får hoppas att min magkänsla har rätt. I den nya familjen kommer jag stanna 9 månader vilket betyder att jag kommer hem till Sverige i augusti nästa år! Så spännande tid jag har framför mig!
Den här veckan har det varit sjukt varmt här, runt 33 grader varje dag och så fuktig att man  knappt kan vara ute, I tisdags spenderade jag hela dagen vid Emma s pool och i onsdags hela dagen på stranden med Linnea. Igår var jag med barnen på en ny liten stand och sen på en trampolinpark, där vi var i måndasg också..! 
Jag och Emma hann med en promenad på sranden i månads innan jag somnade kl 10 helt död efter helgen..
Ava är grym på gymnastik, igår klarade hon fyra bakåthandvålter i rad! Synd att man inte kan lägga upp filmklipp :/
Till top